Szkolenia z zakresu zarządzania bezpieczeństwem żywności

| Walidacja czyszczenia | Filtracja powietrza | Jakość pary i kondensatu | Hygienic design | HACCP | BRC Food | IFS Food | FSSC22000 | Bezpieczeństwo żywności |

Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA posiada w swojej ofercie szkolenia z zakresu zarządzania bezpieczeństwem żywności, kierowane w głównej mierze do pracowników działów technicznych, działów utrzymania ruchu, specjalistów ds. jakości, laborantów, inżynierów prowadzących projekty dotyczące pomieszczeń i instalacji produkcyjnych. W roku 2023 roku każde z wymienionych poniżej szkoleń może zostać przeprowadzone w formie zdalnej lub na miejscu w siedzibie firmy zamawiajacego.


KONTAKT W SPRAWIE SZKOLEŃ: 

Email: info@bnt-sigma.pl
Telefon: 530 30 90 30


Szkolenia zarządzanie bezpieczeństwem żywności

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem
Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Forma szkolenia:  ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE) DLA GRUPY PRACOWNIKÓW

Cena brutto (za usługę/grupę):

13 407,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 10 900,00 zł

szt.

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę):

12 546,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 10 200,00 zł

szt.

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy
Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę):

4 182,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 3 400,00 zł

szt.

Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej

Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej
Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę):

4 182,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 3 400,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl