
Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA |

SZKOLENIA "ZDALNE NA ZAMÓWIENIE"
Przez Internet | Tylko dla Państwa firmy |
Już od 1 uczestnika | Pewny termin |
Szkolenia BRC Food
| BRC Food | Szkolenia BRCGS |
Szkolenia BRC, szkolenia dla zakładów produkcyjnych z wdrożonym system BRC, dotyczą takich zagadnień jak techniki przeprowadzania oceny podatności na zafałszowania (ang. Food Fraud), zarządzenie ryzykiem, metodologie służące przeprowadzeniu działań wyjaśniających (poszukiwanie przyczyn źródłowych (ang RCA – Root Cause Analysis), szkolenia dla auditorów wewnętrzych BRC, szkolenia dla auditorów wiodocych BRC. Tylko wybrane szkolenia BRC odnoszą się to tak specjalistycznych zagadnień jakimi jest monitoring środowiskowy, czy walidacja i weryfikacja. Szkolenia organizowane przez Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA kierowane do podmiotów certyfikowanych wg standardu BRC, rozwijają kompetencje techniczne personelu zakładów produkcyjnych w szczególności w obszarze zarządzania higieną produkcji, zarządzania alergenami, walidacją pomieszczeń czystych, projektowania i walidacji procesów termicznych (pasteryzacji żywności, sterylizacji żywności). W szczególności BNT SIGMA specjalizuje się w szkoleniach podejmujących tematykę higienicznego projektowania urządzeń (ang. hygienic design) i producenci zainteresowani standardem BRCGS mogą znaleźć szereg wartościowych informacji właśnie na szkoleniach serii hygienic design.
BRC Food
Hygienic Design cz.2 – Media oraz systemy pomocnicze w higienicznych procesach produkcyjnych

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDLANIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)
Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)
Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)
Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)