Szkolenia dla technologów żywności 

| Technologia żywności | Szkolenia żywność | Kursy i szkolenia dla technologów żywności | Kursy dla technologa żywności |

Szkolenia dla technologów żywności odnoszą się do zagadnień związanych z inżynierią procesową, higieną budowy maszyn i instalacji wykorzystywanych w przemyśle spożywczym, technologii utrwalania produktów spożywczych, higieną procesów wytwarzania. Szkolenia proponowane przez Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA adresowane do technologów żywności to przede wszystkim:  

Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA przewodniczy pracom Komitetu Technicznego nr 15 ds. Maszyn i Urządzeń w Przemyśle Spożywczym, Gastronomii i Handlu działającym przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym PKN. Korzystamy również z bezpośrednich doświadczeń zawodowych naszej kadry trenerskiej, która od wielu lat związana jest branżą spożywczą oraz posiada kierunkowe wykształcenie, najczęściej magistra inżyniera technologii żywności. Szkolenia prowadzone są w formie tradycyjnej (trener przyjeżdża do Państwa zakładu produkcyjnego) lub w formie szkoleń online (trener prowadzi szkolenie zdalnie, uczestnicy dołączają do szkolenia poprzez swoje komputery lub urządzenia mobilne; szkolenie w pełni interaktywne). Trenerzy BNT SIGMA prowadzący szkolenia dla technologów żywności posiadają wykształcenie wyższe z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka uzyskane na Wydziale Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW). Specjalistyczne szkolenia i kursy dla technologa żywności tylko w BNT SIGMA!

Szkolenia dla technologów żywności

Warsztaty: Hygienic Design Practitioner - Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta

Warsztaty: Hygienic Design Practitioner -  Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta
Warsztaty: Hygienic Design Practitioner - Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta

Forma:         WARSZTATY W OBSZARZE PRODUKCYJNYM
Dostępność:  WYŁĄCZNIE DLA ZESPOŁÓW PRZESZKOLONYCH W ZAKRESIE "HYGIENIC DESIGN CZ.1"

Cena brutto (za usługę/grupę): 10 947,00 zł (netto: 8 900,00 zł )

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem
Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 10 947,00 zł (netto: 8 900,00 zł )

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 11 070,00 zł (netto: 9 000,00 zł )

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy
Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 4 182,00 zł (netto: 3 400,00 zł )
  • nowość

Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych
Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 4 182,00 zł (netto: 3 400,00 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl