16. Magazynowanie
16.1 Ogólne wymagania
Czy/jakie zidentyfikowałeś źródła zanieczyszczeń wyrobu inne niż kurz, skropliny, opary, spaliny, zapachy?
16.2 Wymagania dotyczące magazynowania
Czy/jakie warunki muszą być zapewnione podczas magazynowania surowców/wyrobów gotowych inne niż temperatura i wilgotność?
W jaki sposób zapewniasz odseparowanie wyrobu niezgodnego – wydzielone miejsce, inne?
16.3 Środki transportu, linie transportowe, kontenery
Czy/jakie zidentyfikowałeś zagrożenia/problemy, których źródłem może być stan techniczny, czystość, kondycja środków transportu, linii transportujących surowic lub produkt, kontenery, pojemniki?
Dla jakich surowców ustanowiłeś specyficzne wymagania temperatury lub wilgotności w czasie transportu i przechowywania.
Czy dopuszczasz stosowanie tych samych pojazdów, pojemników i kontenerów do przechowania/transportu żywności i nie żywności?