Szkolenia dla branży spożywczej

| Pasteryzacja i sterylizacja żywności | Walidacja czyszczenia alergenów | Hygienic Design | Filtracja powietrza w obszarach produkcyjnych | Procesy uzdatniania wody | Jakość pary | Kultura bezpieczeństwa żywności | szkolenia HACCP | Szkolenia żywność | Szkolenia zarządzanie bezpieczeństwem żywności | Szkolenia dla zespołów HACCP | Szkolenia branża spożywcza |

Szkolenia dla branży spożywczej adresowane do kierowników działów produkcji, inżynierów procesu, technologów żywności, specjalistów ds zarządzania bezpieczeństwem żywności, to obecnie nie tylko ogólne szkolenia omawiające wymagania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności IFS Food, czy BRC Food, ale specjalistyczne szkolenia dla przemysłu spożywczego ukierunkowane na omówienie w jaki sposób od strony inżynieryjnej, organizacyjnej i systemowej, zapewnić odpowiedni poziom higieny produkcji (hygienic design, walidacja czyszczenia alergenów), jakość mediów (jakość wody i powietrza w produkcji żywności, czystość sprężonego powietrza), zmierzyć i poprawić kulturę bezpieczeństwa żywności. Szkolenia dla przemysłu spożywczego, ze względu na zróżnicowaną strukturę przedsiębiorstw produkujących żywność, zazwyczaj powinny dotykać aspektów jakościowych, jak i inżynieryjnych (zwłaszcza w przypadku produkcji aseptycznej oraz wykorzystywana w zakładzie procesów termicznego utrwalania żywności np. w autoklawach). Typowe szkolenia jakościowe (szkolenia HACCP, szkolenia zarządzanie bezpieczeństwem żywności) "nie trafiają" dobrze do pracowników działów technicznych, z kolei szkolenia dla działów technicznych niekoniecznie odpowiadają potrzebom i zainteresowaniom pracowników, dla których bardziej odpowiednie byłyby szkolenia dla technologów żywności. Dlaczego i w jaki sposób szkoli się branża spożywcza w Polsce? Zakłady produkcyjne branży spożywczej muszą zapewnić, że wszyscy pracownicy wykonujący prace mające wpływ na bezpieczeństwo, zgodność z prawem i jakość produktu, posiadają niezbędne do danej pracy kompetencje. Ogólne szkolenia HACCP ukierunkowane na omówienie podstaw GMP/ GHP/ HACCP, czy też interpretacji wymagań standardu BRC/ IFS/ FSSC 22000, sprawdzają się przedsiębiorstwach, które przygotowują się do certyfikacji systemu zarządzania jakością lub też posiadają certyfikat od krótkiego czasu. Kilkuletnia praca w zakładzie branży spożywczej z certyfikowanym systemem jakości, pojawiające się reklamacje lub incydenty jakościowe, nierzadko ujawniają potrzebę zmierzenia się z wąskimi i specjalistycznymi zagadnieniami dotyczącymi produkcji żywności, ujawniają potrzebę zapewnienia wysokiej jakości szkoleń zarówno dla kadry zarządzającej, jak i kadry technicznej, inżynierów, pracowników działów inwestycji, profesjonalnych szkoleń dla zespołów HACCP. Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom szkoleniowym współczesnych zakładów produkujących żywność - oferujemy specjalistyczne szkolenia dla branży spożywczej o tematyce inżynieryjno-jakościowej (seria szkoleń hygienic design), jak i procesowej (pasteryzacja żywności, sterylizacja żywności).

 

Szkolenia dla branży spożywczej

Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej

Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej
Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę):

4 182,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 3 400,00 zł

szt.

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy
Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę):

4 182,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 3 400,00 zł

szt.

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę):

12 546,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 10 200,00 zł

szt.

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem
Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Forma szkolenia:  ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE) DLA GRUPY PRACOWNIKÓW

Cena brutto (za usługę/grupę):

13 407,00 zł

Cena netto (za usługę/grupę): 10 900,00 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl