Szkolenia BRC Food

| BRC Food | Szkolenia BRCGS |

Szkolenia BRC, szkolenia dla zakładów produkcyjnych z wdrożonym system BRC, dotyczą takich zagadnień jak techniki przeprowadzania oceny podatności na zafałszowania (ang. Food Fraud), zarządzenie ryzykiem, metodologie służące przeprowadzeniu działań wyjaśniających (poszukiwanie przyczyn źródłowych (ang RCA – Root Cause Analysis), szkolenia dla auditorów wewnętrzych BRC, szkolenia dla auditorów wiodocych BRC. Tylko wybrane szkolenia BRC odnoszą się to tak specjalistycznych zagadnień jakimi jest monitoring środowiskowy, czy walidacja i weryfikacja. Szkolenia organizowane przez Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA kierowane do podmiotów certyfikowanych wg standardu BRC, rozwijają kompetencje techniczne personelu zakładów produkcyjnych w szczególności w obszarze zarządzania higieną produkcji, zarządzania alergenami, walidacją pomieszczeń czystych, projektowania i walidacji procesów termicznych (pasteryzacji żywności, sterylizacji żywności). W szczególności BNT SIGMA specjalizuje się w szkoleniach podejmujących tematykę higienicznego projektowania urządzeń (ang. hygienic design) i producenci zainteresowani standardem BRCGS mogą znaleźć szereg wartościowych informacji właśnie na szkoleniach serii hygienic design.

 

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy
Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 4 182,00 zł (netto: 3 400,00 zł )
  • nowość

Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych
Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 4 182,00 zł (netto: 3 400,00 zł )

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem
Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 9 717,00 zł (netto: 7 900,00 zł )

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 11 070,00 zł (netto: 9 000,00 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl