Szkolenia dla Zespołów HACCP 

| HACCP | BRC Food | IFS Food | FSSC22000 | Bezpieczeństwo żywności | Walidacja | 

Zakłady produkcyjne branży spożywczej muszą zapewnić, że wszyscy pracownicy wykonujący prace mające wpływ na bezpieczeństwo, zgodność z prawem i jakość produktu, posiadają niezbędne do danej pracy kompetencje. Ogólne szkolenia HACCP ukierunkowane na omówienie podstaw GMP/ GHP/ HACCP, czy też interpretacji wymagań standardu BRC/ IFS/ FSSC 22000, sprawdzają się przedsiębiorstwach, które przygotowują się do certyfikacji systemu zarządzania jakością lub też posiadają certyfikat od krótkiego czasu. Biuro Naukowo-Techniczne SIGMA oferuje szereg szkoleń jakościowych adresowanych do pracowników działów technicznych, działów utrzymania ruchu, specjalistów ds. jakości, laborantów, inżynierów prowadzących projekty dotyczące pomieszczeń i instalacji produkcyjnych, w szczególności w branży spożywczej (w szczególności z wdrożonym systemem IFS Food lub BRC Food. Wśród szkoleń o charakterze jakościowym w 2020 roku, chcielibyśmy zwrócić Państwa uwagę w szczególności na:

Szkolenia prowadzone są w siedzibie firmy zamawianego lub zdalnie. Z uwagi na COVID-19, zachęcamy w szczególności do skorzystania ze szkoleń realizowanych w formie zdalnej (online).
Tagi: kultura bezpieczeństwa żywnościhaccp, gmp, ghp, hccp, hacap, system hacap, dobra praktyka produkcyjna, bezpieczeństwo żywności.

Szkolenia dla Zespołów HACCP

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu
Szkolenie: Pasteryzacja i sterylizacja wyrobów spożywczych w opakowaniu

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 11 070,00 zł (netto: 9 000,00 zł )

Warsztaty: Hygienic Design Practitioner - Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta

Warsztaty: Hygienic Design Practitioner -  Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta
Warsztaty: Hygienic Design Practitioner - Wspólna ocena higieniczna wybranych linii produkcyjnych klienta

Forma:         WARSZTATY W OBSZARZE PRODUKCYJNYM
Dostępność:  WYŁĄCZNIE DLA ZESPOŁÓW PRZESZKOLONYCH W ZAKRESIE "HYGIENIC DESIGN CZ.1"

Cena brutto (za usługę/grupę): 10 947,00 zł (netto: 8 900,00 zł )

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem
Hygienic Design cz.1 – Higiena budowy i czyszczenie urządzeń produkcyjnych wchodzących w bezpośredni kontakt z produktem

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 9 717,00 zł (netto: 7 900,00 zł )

Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych
Alergeny w żywności cz.1 – Zapobieganie skażeniom krzyżowym, badanie czystości linii i wyrobów gotowych

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 4 182,00 zł (netto: 3 400,00 zł )

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy
Walidacja czyszczenia alergenów – Zaawansowane zarządzanie walidacją czyszczenia alergenów z wykorzystaniem matrycy

Forma szkolenia:  NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 4 182,00 zł (netto: 3 400,00 zł )
  • nowość

Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej

Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej
Kultura bezpieczeństwa żywności – kształtowanie zachowań projakościowych wśród pracowników zakładów branży spożywczej

Forma szkolenia: NA MIEJSCU W PAŃSTWA FIRMIE lub ZDALNIE NA ZAMÓWIENIE (TRENER ONLINE)

Cena brutto (za usługę/grupę): 3 567,00 zł (netto: 2 900,00 zł )
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl